Účasť na medzinárodnej konferencii BECEP 2024

V dňoch 18.09.2024 – 20.09.2024 sa v hoteli Patria na Štrbskom Plese uskutočnil pod záštitou ministra dopravy 18. ročník konferencie s medzinárodnou účasťou „Bezpečnosť cestnej premávky – BECEP 2024“.

Konferencia poskytla jedinečnú príležitosť k nadobudnutiu najnovších poznatkov a výmene skúseností s poprednými odborníkmi v tejto oblasti. V tomto roku sa podujatia zúčastnilo – 150 účastníkov, pôsobiacich v oblasti bezpečnosti cestnej dopravy nielen zo Slovenskej a Českej republiky, ale zastúpené boli aj viaceré organizácie, ktoré pôsobia v oblasti bezpečnosti aj vo viacerých krajinách Európskej Únie (EÚ). 

Prezentáciou príspevku s názvom „TRENDLINE – zber a analýza nepriamych ukazovateľov výkonnosti bezpečnosti cestnej premávky“ prispel kolega k diskusii o inovatívnych spôsoboch hodnotenia bezpečnosti cestnej premávky.

„Tento príspevok vznikol vďaka podpore: Technical Assistance for the development and collection of Road safety Key Performance Indicators (KPI) (TRENDLINE) (MOVE/C2/SUB/2022 54/CEF/TA/SI2.892654) podporená Európskou Úniou.“

Comments are closed.